Markt onder de Linden

Markt onder de Linden

9 en 10 juni 2018

Het lommerrijke Lindenplein en de stijlvolle Voorstraat in Noordwijk Binnen vormen op 9 en 10 juni voor de 32e keer het charmante decor voor tal van activiteiten en bezienswaardigheden waar de harten van liefhebbers van tuinen, muziek en kunst sneller van gaan kloppen. Lees meer >


Informatie voor bezoekers

Openingstijden:
Zaterdag 9 juni 2018 van 10.00 – 17.00 uur
Zondag 10 juni 2018 van 11.00 – 17.00 uur

Markt onder de Linden is te vinden in de oude dorpskern van Noordwijk Binnen ter hoogte van Voorstraat en Lindenplein. De Markt is voor alle leeftijden en gratis toegankelijk. Volg ons ook op Facebook (klik knop hieronder) en Twitter voor de laatste nieuwtjes overtuinen, muziek, kunst en producten.

icon_fb Markt onder de Linden

Unknown @MarktodLinden


Informatie voor standhouders

Heeft u interesse in deelname aan de Markt onder de Linden 2018? Inschrijving is weer mogelijk vanaf 1 oktober 2017 door middel van het inschrijfformulier (zie link). In de maand februari 2018 beslissen de marktmeesters welke standhouders worden uitgenodigd om deel te nemen aan de tuinmarkt. Alle belangstellenden ontvangen uiterlijk in maart 2018 bericht of zij zijn geselecteerd voor deelname.

Inschrijfformulier >


Huishoudelijk reglement standhouders

Om alles op en rond de markt zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie enkele huisregels opgesteld. Wanneer u wordt uitgenodigd om aan de tuinmarkt deel te nemen wordt u geacht kennis te hebben genomen van de inhoud van het huishoudelijk reglement. Huishoudelijk reglement >

Contactgegevens

Wie is wie in de commissie>

Vacatures Tuinmarktcommissie

Markt onder de Linden is een jaarlijks terugkerende evenement in Noordwijk-binnen en wordt georganiseerd door Vereniging De Oude Dorpskern. De 32ste editie van dit tuinevent vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018. De organisatie van Markt onder de Linden is ondergebracht in een zelfstandige commissie die valt onder het bestuur van Vereniging De Oude Dorpskern.

De ‘Tuinmarktcommissie’ heeft een eigen voorzitter en verschillende coördinatoren (marktmeesters -muziek – kunst – pr/communicatie – open tuinen – vrijwilligers) die samen de organisatie van dit tuinevent tot stand brengen.

Ter versterking van onze commissie zijn wij op zoek naar:

1) Coördinator OPEN TUINEN

Houd je van tuinieren en al het goede wat de tuin te bieden heeft en vind je het leuk om andere tuinliefhebbers met elkaar in contact te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als coördinator open tuinen ben je vanuit de commissie het aanspreekpunt voor alle Noordwijkse tuineigenaren die tijdens Markt onder de Linden hun tuin willen openstellen voor publiek.

Als lid van de commissie ben je verantwoordelijk voor het onderdeel open tuinen en je bent vrij om deze functie naar eigen inzicht in te vullen.

Korte omschrijving van de taken:

– Onderhouden van bestaande contacten
– Zoeken naar nieuwe tuinen voor openstelling
– Organiseren van de jaarlijkse fietstocht voor de deelnemende tuineigenaren
– Organiseren van een fietsroute tijdens Markt onder de Linden

2) Coördinator VRIJWILLIGERS

Als coördinator vrijwilligers ben je vanuit de commissie het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers die Markt onder de Linden voor, tijdens en na het evenement ondersteunen. Hierbij valt o.a. te denken aan verkeersregelaars, hulp bij op- en afbouw van de kramen en bezetting van de informatiestand van Vereniging De Oude Dorpskern.

Als lid van de commissie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van vrijwillige medewerkers en je bent vrij om deze functie naar eigen inzicht in te vullen.

Korte omschrijving van de taken:

– Onderhouden van bestaande contacten met o.a. vrijwilligers en scouting
– Zoeken naar nieuwe vrijwilligers
– Organiseren van een briefing / informatiebijeenkomst voorafgaand aan de tuinmarkt
– Interne verzorging van de medewerkers tijdens Markt onder de Linden
– Coördineren van de bezetting van de informatiekraam van Vereniging De Oude Dorpskern

Voor beide vacatures vragen wij een gezellige enthousiaste persoonlijkheid die van aanpakken weet.

Wij komen 1x per maand bij elkaar en in de week voor de Markt onder de Linden zijn we iedere avond op pad. Tijdens het evenement zelf ben je beide dagen aanwezig en vanaf ’s morgens vroeg beschikbaar. Beide dagen worden gezamenlijk met de commissie afgesloten.

Wij streven naar korte productieve vergaderingen waarbij na afloop tijd is voor een gezellig samenzijn.

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacatures of heb je nog vragen? Je kan ons bereiken via marktonderdelinden@gmail.com. Voor persoonlijk contact kan je ons je telefoonnummer mailen zodat wij je kunnen bellen.