Markt onder de Linden

Markt onder de Linden 2020

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)


Markt onder de Linden

13 en 14 juni 2020

Het lommerrijke Lindenplein en de stijlvolle Voorstraat in Noordwijk Binnen vormen op 13 en 14 juni voor de 34e keer het charmante decor voor tal van activiteiten en bezienswaardigheden waar de harten van liefhebbers van tuinen, muziek en kunst sneller van gaan kloppen. Lees meer >


Informatie voor bezoekers

Openingstijden:
Zaterdag 13 juni 2019 van 10.00 – 17.00 uur
Zondag 14 juni 2019 van 11.00 – 17.00 uur

Markt onder de Linden is te vinden in de oude dorpskern van Noordwijk Binnen ter hoogte van Voorstraat en Lindenplein. De Markt is voor alle leeftijden en gratis toegankelijk. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes over tuinen, muziek, kunst en producten.

icon_fb Markt onder de Linden

 @marktonderdelinden


Informatie voor standhouders

Heeft u interesse in deelname aan de Markt onder de Linden 2020? Inschrijving is weer mogelijk vanaf 1 november 2020 door middel van het inschrijfformulier (zie link). In de maand februari 2020 beslissen de marktmeesters welke standhouders worden uitgenodigd om deel te nemen aan de tuinmarkt. Alle belangstellenden ontvangen uiterlijk in maart 2020 bericht of zij zijn geselecteerd voor deelname.

Inschrijfformulier >


Huishoudelijk reglement standhouders

Om alles op en rond de markt zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie enkele huisregels opgesteld. Wanneer u wordt uitgenodigd om aan de tuinmarkt deel te nemen wordt u geacht kennis te hebben genomen van de inhoud van het huishoudelijk reglement.

Huishoudelijk reglement 2019


Contactgegevens

Wie is wie in de commissie>

 


Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar we zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator.