Overzicht van recente Kernpunten

Het tweejaarlijkse magazine van de vereniging met aandacht voor onderwerpen en bewoners die bij de oude kern betrokken zijn     

                               

        Kernpunten 95                                       Kernpunten 96

  – Archeologie in oude kern                     – Pickéstraat

  – Offemweg                                               – Wethouder Salman

  – Pastoor Blokland                                   – Piet en Ellen de Groot

                                                       

Voor het complete overzicht, ga naar “Publicaties

Nieuws

UPDATES Ruimtelijke Ordening - Er zijn diverse ontwikkelingen op het gebied van Ruimtelijke Ordening in Noordwijk Binnen. Bekijk hier de laatste updates.
Najaarslezing vrijdag 8 november - Een bijzondere lezing over de rol van Noordwijk in de Keuken van de Gouden Eeuw door Menko Wiersema mmv Harrie Salman.
Opening Seizoen Hist. Rondwandeling - Op dinsdag 11 juni 2019 was de jaarlijkse feestelijke opening van het Historische rondwandeling-seizoen. Wethouder Sjaak van den Berg heeft samen met Voorzitter Paul de Vreede het startschot geven.
Een nieuwe uitgave over de historie van Noordwijk Binnen - Op de Algemene Ledenvergadering van de Oude Dorpskern van 16 april jl. werd een nieuwe uitgave ten doop gehouden over de Historie van Noordwijk Binnen.
Muzikale Kerstwandeling 2018 - Cheque van 3000 euro van Muzikale Kerstwandeling voor de Vereniging voor Natuur- en Vogelbescherming Noordwijk
Adopteer een boom - Op vrijdag 30 november is op het Lindenplein en in de Voorstraat van Noordwijk-Binnen de nieuwe sfeerverlichting in gebruik genomen.