Kerstgedachte

????????????????????????????????????

Ik ben er bij en laat u niet alleen!

Denk in de donkere maanden en tijdens de optocht eens aan de grondgedachte van Kerstmis “verjaag het boze en begroet het licht”.

Hoe mooi zou het zijn als we deze gedachte niet alleen in de decembermaand in ons hart toelaten maar ook in de elf andere maanden van het jaar.

Laat Vrede, Vertrouwen, Verdraagzaamheid en Verbondenheid deel uitmaken van onze samenleving.

Nieuws

Muziek Verlicht Binnen 2016 - De zesde editie van Muziek Verlicht Binnen, het feestje van de Kerstman en zijn elfen, is weer achter de rug. Driemaal is scheepsrecht helaas bleek dat voor ons niet te gelden, ook deze keer regende het. Als je het positief wilt benaderen, kun je stellen dat het slechts motregende, koud was het gelukkig niet.
Overlijden Nico van Hese - Helaas is op vrijdag 16 september jl. onze (duo)Hoofdsponsor Nico van Hese door een tragisch ongeval om het leven gekomen. Nico steunde ons niet alléén financieel maar bood ook de Kerstman in het Hof van Holland een onderkomen. Wij wensen zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe.
VRIENDENBERICHT - Het gaat vast lukken met de 6de editie van Muziek Verlicht Binnen. Gelukkig kunnen we ook in 2016 weer rekenen op onze trouwe sponsors. Vooral zij maken het ons mogelijk om dit evenement te organiseren. Loop niet alléén in de decembermaand maar het hele jaar eens bij hen binnen. Grote kans dat u er slaagt!